Táplálkozás Diéta

A táplálkozás az egyik kulcsa az EGÉSZSÉG MEGŐRZÉSÉNEK, ami viszont alapja a jó közérzetnek, a magabiztos, kiegyensúlyozott életvitelnek, a munkavégző és teljesítőképességnek. Vannak betegségek, amik sajnos állapotként kísérik végig egész életünket – pl.: táplálékallergia, cukorbetegség, elhízás, stb. – így nagyon fontos, hogy ilyenkor az étrend összeállítása ne nehezedjen ránk súlyos teherként, hanem a napi rutin részeként épüljön be a mindennapjainkba. Számtalan útmutatás olvasható, hallható a táplálkozás, dietetika területén akár az egészségmegőrzésével, akár a betegségek kezelésével kapcsolatban. Ezek között bizony nehéz kiigazodni, ha nincs egy megbízható hely ahova fordulhatunk.


„ÓVD AZ EGÉSZSÉGED – TÁPLÁLKOZZ EGÉSZSÉGTUDATOSAN!”

Cégünk azért alakult, hogy az egészségtudatos táplálkozáshoz szükséges ismereteket az Ön számára is elérhetővé, alkalmazhatóvá tegyük. Nem mindenkinek kell főiskolát, egyetemet végzett táplálkozási szakemberré képeznie magát ahhoz, hogy a saját diétáját irányítani tudja. Szakembereink felkutatja a hiteles forrásokat, utánajár a bizonytalan állításoknak, így segíti Önt eligazodni dietetika útvesztőiben.

Profilunk szerint háromféle módon tudunk segíteni Önnek:
  1. Táplálkozási tanfolyamainkon elsajátíthatja azokat az ismereteket, amelyek szükségesek az egészségtudatos táplálkozásának megvalósításához, akár kismama; akár gyermekeire gondot fordító szülő; akár rendszeresen mozog, vagy versenyszerűen sportol; akár valamilyen betegségtől, állapottól szenved; vagy csak érdeklődik a táplálkozási újdonságok iránt. Tanfolyami oktatóink magas szakmai képzettségű, az adott területen több éves gyakorlattal, sőt saját vagy családi érintettséggel is rendelkező, az adott témában mélyen elkötelezett előadók. Mindezek garantálják, hogy Ön igazán használható információk birtokába kerüljön. Ezen túlmenően, nem kell külön időpontot kérni, majd hosszan várakozni egy kórházi dietetikusra, sőt magán dietetikusnál sem kell konzultációt kérnie. A tanfolyamaink ideje alatt egyéni táplálkozási kérdéseire, problémáira is választ tud kapni dietetikus kollégánktól.
  2. A dietetika a gyakorlatban – éppúgy, mint az orvoslás – szakosodott tudományág. Cégünk szakterülete az epilepsziás gyermekek ketogén diétájának betanítása a szülőknek, gondozóknak. A gyógyszeres terápiára nem reagáló betegek esetében a ketogén diéta kb. 70%-os hatásfokkal működik, rohamtípustól, eredettől függetlenül. A szülők visszakaphatják az „elveszett gyermekkort”.
  3. Partnerek vagyunk egyesületek, társaságok, szövetségek, cégek, stb. rendezvényeinek lebonyolításában. Számukra a szolgáltatásainkat egyéni megrendelés alapján tudjuk teljesíteni a táplálkozástudomány számos területén.
 
Várjuk jelentkezését, érdeklődését: