Táplálkozás Diéta

Tanfolyamok

Foglalkoztatja a diétája, a táplálkozása? Fontos, hogy mit és mikor eszik? Gyermeke mitől fejlődik?
Mi azt tanítjuk meg, hogyan lehet jól, olcsón, egészségesen, táplálkozni, diétázni.

Óvd az egészséged – táplálkozz egészségtudatosan!

A népi gyógyászattól a klinikai vizsgálatokig egyetértés van abban, hogy a helyes táplálkozás a BETEGSÉGMEGELŐZÉS egyik legfontosabb előfeltétele. Mi azt tanítjuk meg, hogyan lehet JÓL, OLCSÓN, EGÉSZSÉGESEN, táplálkozni, diétázni a Magyarországon mindennapos használatban lévő élelmiszerekből.
A táplálkozási tanfolyamok szombatonként vannak, így nem kell távol maradnia munkahelyétől. Kismamáknak hétköznap délelőttönként is indul tanfolyam. A tanfolyamok helyszínei BUDAPESTEN a Móricz Zsigmond körtélnél és KESZTHELYEN a Harmónia Házában vannak jól megközelíthető helyen, hogy Önnek kényelmes legyen eljönnie hozzánk, bármilyen közlekedési eszközzel.

 

Fogyókúra, méregtelenítés, trendi diéták – kutyamódra

Fogyókúra, méregtelenítés, trendi diéták – kutyamódra

Túlsúlyos a kutyája? Félti őt az elhízástól? Szeretné úgy fogyókúráztatni, hogy egészséges maradjon? Akkor iratkozzon be a Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány és az Egészségtudat Kft.által szervezett négyórás táplálkozási tréningre, amely segít eligazodni a mai trendi diéták között, megmutatja, mit jelent a kutyák szervezetének méregtelenítése és „kutyájára” szabott fogyókúrás étrendjavaslatot kaphat.
Csecsemők étrendje - Budapesten

Csecsemők étrendje - Budapesten

Létezik tejelválasztást serkentő étrend? Kinek kell a tápszer? Csak biot adjunk, vagy mást is? mi az a kanálérettség? Milyen fűszerekkel lehet ízesíteni a baba ételét? Kaphat a gyerek gyógyteát?
Bébi-papiból gyermekétrend  - Budapesten

Bébi-papiból gyermekétrend - Budapesten

Mikor lehet először lisztet használni? Mikor adható darabos étel? Milyen sorrendben adhatók a nyersanyagok? Rántással, vagy habarással kell sűríteni? Kaphat a gyerek süteményt?
Sporttáplálkozás, fitneszdiéta - Budapesten

Sporttáplálkozás, fitneszdiéta - Budapesten

Hogy határozható egy sportoló energia és tápanyagszükséglete? Hallott már a szénhidráttöltésről és a helyes technikájáról? Hogyan épül be leginkább a fehérje/aminosav az izmokba?
Kommunikáció a hivatásban

Kommunikáció a hivatásban

Saját élményen alapuló problémamegoldó tréning, egészségügyi szakdolgozóknak és élelmezésvezetőknek amely fejleszt szóban és írásban, hogy könnyebb legyen megvalósítani a kitűzött célokat!